неділю, 26 березня 2017 р.

Квестоманія у стилі "Аліса в країні чудес"


Неділя, вихідний день, але не в бібліотеці і не в нас - аніматорів відділу дитячого та сімейного читання, адже ми приготували для наших читачів #квест у стилі "Аліса в країні чудес". На його учасників чекала дивовижна мандрівка, Чеширський Кіт разом з Червоною королевою відкрили усі секрети Країни Чудес, повели таємними стежками назустріч справжнім пригодам, де чатувало безліч сюрпризів, цікавих ігор та розваг. 
Далі бажаючі могли продовжити своє дозвілля в бібліотеці, взявши участь у рольовому стихійному читанні твору. А справжній шквал емоцій викликав фотосет з героями.

      Крокуйте з нами - буде  весело!!!

четвер, 23 березня 2017 р.

Кольоровий креатив

   Аква-грим, ліпка з тіста, квілінг, малюнки овочами, та колективні художні роботи - все це та багато іншого можна було побачити, навчитися та зробити цього дня в бібліотеці. 

 

Кольоровий Всеукраїнський тиждень дитячого читання 20-17 
у розпалі. 
Не пропустіть нагоди взяти участь !!!  
Буде цікаво-обіцяємо!😉


середу, 22 березня 2017 р.

Літературні сніданки у бібліотеці


      Два дні поспіль на читачів та гостей нашої бібліотеки чекали справжні літературні сніданки із кропивницькими письменницями. 

понеділок, 20 березня 2017 р.

Острови читання запрошують до пригод

Сьогодні наших читачів до неймовірної мандрівки запрошували відомі персонажі книжок та мультиків. Головні герої свята Аліса та Чеширський кіт підхопили глядачів на фантастичні хвилі пригод та понесли безмежними сторінками дитячих книг. На малечу чекали цікаві конкурси, карколомні завдання та емоційне, живе спілкування з найулюбленішими героями. Чули б ви той дзвінкий сміх, галас й ті емоції, які переповнювали наших маленьких глядачів, коли виходив той чи інший герой... Й взагалі, навіщо багато писати - краще подивіться 😄

пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Цікаві речі руками малечі

Хоч до літа ще далеко, але мріяти про спекотні дні й активний відпочинок біля моря чи річки нам ніхто не забороняє 😊. Тому, щоб підбадьотритись й тим самим пришвидшити настання найочікуванішої пори, ми з дошкільнятами виготовляли об'ємні паперові рибки.

четвер, 9 березня 2017 р.

#GlobalShevchenko

      "Справжні везунчики!" - так можна сказати про наших читачів. Те, що вони у нас найкращі й найрозумніші - це й так зрозуміло... а от відвідувати бібліотеку, що розташована на мальовничій вулиці Шевченка, яка носить носить ім'я українського генія й  перед якою височіє постамент митця - погодьтеся, не кожному щастить таке потрійне попадання ...)))  Про що це ви? - запитаєте... 

понеділок, 6 березня 2017 р.

Феєрверк у бібліотеці

      Сьогодні в нашій бібліотеці був справжній феєрверк з теплих, щирих слів, які звучали на адресу всіх мам, бабусь та сестричок. І "винуватцями" цього дійства були другокласники, які підготували концерт з піснями, танцями та віршиками-квітами.

Усмішки для мами

    Як приємно отримувати подарунки... а якщо вони зроблені найріднішими у світі маленькими рученятами, то подарунок стає безцінним. Саме такі безцінні подарунки виготовляли наші маленькі читачі, готуючись до свята 8 березня. Результат роботи не став сюрпризом, адже матусі допомагали своїм розумникам. Як мило, дивитись коли мама разом з дитиною вирізають, клеють, прикрашають майбутню листівку і все це супроводжується сміхом та гарним настроєм.   
   Тож приділяйте більше часу вашим непосидам-розумникам, читайте їм гарні книжки, більше спілкуйтеся, робіть разом з ними щось цікаве, а іноді й безглузде))) - діти це обожнюють, а ми в свою чергу, неодмінно вам допоможемо, наприклад, запропонуємо низку книг та ідей для творчості.


 

середу, 1 березня 2017 р.

Пухнастий початок весни)

    Грайливий, ласкавий та пухнастий - чудовий початок весни, чи не так?). 1 березня - Всесвітній день котів, а ще це свято всіх тих, хто не уявляє без них свого життя. І недарма... адже ця тваринка близький родич тигра, а ще чудовий "засіб" від певних захворювань.