понеділок, 6 березня 2017 р.

Феєрверк у бібліотеці

      Сьогодні в нашій бібліотеці був справжній феєрверк з теплих, щирих слів, які звучали на адресу всіх мам, бабусь та сестричок. І "винуватцями" цього дійства були другокласники, які підготували концерт з піснями, танцями та віршиками-квітами.
Малим непосидам, звісно, до вподоби стали ігрові моменти, де вони дали волю своїй фантазії й створили новий образ для мам, скажу відверто, нашим українським стилістам можна вже починати нервувати, бо їм росте неабияка зміна. Бабусям також не довелося сумувати - вони навпомацки намагалися відгадати по зачісці своїх онуків. І як висновок, бабусине серце ніколи не підведе!!!). А найбільше насміялися з хлопців, а точніше як вони "вправно" збирали й одягали малюка-ляльку, ну, стовідсоткові майбутні татусі))). Особливо зворушливими виявилися номери "Молитва про маму" та відеоряд з фото мам та бабусь, які споглядаючи на всі таланти дітей та внуків не могли стримати сліз радості.

PS: як на мене, свято вдалося, якщо по його закінченню отримуєш позитивні відгуки, а їх було від педагогів та мам чимало)))








Немає коментарів:

Дописати коментар