пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

STARTуй з нами


   Неймовірно класний день!!! По-перше: свято першого дзвоника, з чим ми всіх і вітаємо, навіть, якщо ви закінчили школу в N-році))) по-друге: п'ятниця і попереду вихідні; а по-третє: нарешті, ми зустрінемось з тими нашими читачами, які повернулися зі свого відпочинку з гарною засмагою, і з новими силами.         
    Повірте, сили їм ще знадобляться... бо та купа заходів, яку ми підготували і які ще готуються... потребує неабиякої готовності як фізичної (ану, уявіть собі, кожного дня маршрут дім-школа-бібліотека... в якій ні хвилини на місці, бо кличуть пригоди), так і розумової (це ж, як не як, бібліотека - нові знання й відкриття), а про той шквал емоцій та вражень, що чекають після кожного заходу, я взагалі мовчу).
  Тож пристибн¡ть паски безпеки - ми вирушаємо!!! Попереду нас накриє хвилею ц¡кавих зустр¡чей, взлетимо високо над своїми творчими надможливостями, п¡рнемо глибоко за новими знаннями, розпалимо свої таланти, влаштуємо драйвов¡ перегони ¡з ¡гор та розваг ¡ на к¡нець фантастична книжкова лавина. 
Цікаво - тоді приходь!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар