неділю, 24 березня 2019 р.

Граємо, читаємо, фантазуємо!)

      Сьогодні був дійсно насичений недільний день, як для дітлахів, так і для їх батьків. Отже, все по порядку....)))
       Розпочали ми з підведення підсумків творчого родинного конкурсу "Граємо, читаємо і фантазуємо". Протягом місяця бібліотекарі відділу дитячого та сімейного читання знайомили малюків із серією книг "Дитяча каритинна галерея", а студенти-волонтери мистецького факультету ЦДПУ ім. В.Винниченка, допомагали читачам та їх батьками створювати ілюстрації до творів із серії "Дитяча каритинна галерея". Юних читачів-художників нагородили приємними подарунками-розмальовками та Сертифікатами. 
        На цьому літературно-мистецький захід не завершився, а продовжився зустріччю із сучасним письменником Петром Мельником - автором книг "Дивовижна подорож Соні і Асі до Скандинавії" та "Дивовижна подорож Соні і Асі до Давнього Єгипту". Шквал емоцій та безліч цікавих запитань від дітлахів і батьків пролунало письменнику. 
    Далі малюки продовжили свій недільний бібліодень - творчо та креативно. Охочих виготовити яскраві весняні аплікації та зробити аквагрим було багацько. Тим часом, дорослі теж не нудьгували!!! ;-) Вони взяли участь у ситані для педагогів, бібліотекарів та батьків: «Як виховати дитину читаючою та творчою особистістю». Багато прозвучало думок, ідей та напрямків роботи, в яких й надалі повинні спільно працювати родина⟷школа(дит.садок)⟷бібліотека. Створимо читаюче середовище для читаючих родин!!! - це меседж сьогоднішнього ситану-дискусії.
       Проект відділу дитячого та сімейного читання обласної бібліотеки для дітей ім.Т.Г.Шевченка «Book & Art weekend» не завершується, поспішайте відвідати неймовірно-захопливі заходи у квітні/травні.

Немає коментарів:

Дописати коментар