середу, 24 травня 2017 р.

Веселкові фарби

  Так склалося, що наша бібліотека навесні перетворюється на справжнісінький дитячий художній музей :-). А все тому, що спільно з департаментом культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації ми проводимо обласний конкурс з образотворчого мистецтва "Веселкові фарби" серед учнів шкіл естетичного виховання та обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.  
     На "Веселкових фарбах"  можна побачити роботи юних дарувань, виконаних у різних техніках: це й квілінг, колажі, вітражі, вироби з пластиліну, живопис, графіка, скульптура, мозаїка, розпис, тістопластика, батик, вишивка, витинанка, пап'є-маше, плетіння з соломи та ін. 
Взагалі, не уявляю, як можна обрати найкращих - всі роботи неперевершені, а головне кожен маленький конкурсант вклав частинку своєї душі. Важко було й журі визначитися з переможцями, але правила є правила...).  
        На обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням було подано 64 роботи із 14 початкових спеціалізованих мистецьких закладів області, а на "Веселкові фарби" - 182 роботи з 19 мистецьких закладів. Усього з обох конкурсів призові місця здобули 29 учасників, а 5 конкурсантів були відзначені за участь - усі вони отримали від директора департаменту Животовської В.Г. дипломи  та заохочувальні подарунки. Також на урочистому нагородженні були вручені подяки викладачам за підготовку переможців, журі Хворосту А.В., Надєждіну А.М., Жеребило Н.В., Кириченко О.І., Кімнатному А.Д. за особистий внесок у процес організації конкурсів та директору обласної бібліотеки для дітей  ім. Т.Г.Шевченка - Манжулі Т.С. за підготовку та проведення.   

           Ми у свою чергу вітаємо усіх учасників та бажаємо нових перемог!!!

























    

Немає коментарів:

Дописати коментар