четвер, 1 червня 2017 р.

ТРОЛЬ-ФЕСТ - Граємо, читаємо про все на світі знаємо))


        Ура!!! Бо інакше сьогодні не скажеш). 1 червня - останній дзвоник, День захисту дітей, але це не найголовніше ... Головне, що сьогодні починаються такі довгоочікувані канікули - з чим, власне, й вітаємо наших читачів, хто закінчив черговий навчальний рік та тих, для кого сьогодні продзеленчав останній дзвоник. 
        Ми теж радіємо й святкуємо водночас. Радіємо, що тепер наші читачі матимуть більше часу на улюблену бібліотеку, адже влітку їх чекає не лише море книг, а й океан розваг. А щодо святкувань - то це ми вміємо...)        
   Натхненні нашими маленькими читайликами - ми відкрили літній бібліотечний сезон Троль-фестом. На якому всі бажаючі мали змогу розважитись від душі: насміятись, награтись, натанцюватись, перевірити себе на знання казкових героїв та познайомитись з новою класною літературою, яка вже зачекалась на свого читача. 

  Далі свято продовжилось... ми нашою троль-команією на чолі з Бергіндою вирушили звеселяти кропивничан, як великих так і маленьких. Від охочих сфотографуватись та обійнятись (ми ж тролики дуже любимо обіймашки) не було відбою - ми відчули себе справжніми супер-старами)))).
         Усі емоції, які панували на сьогоднішьому святі світлинами не передати ... тому, якщо вас не було з якихось причин - не засмучуйтесь - далі буде.!!! :-)







     




















































Немає коментарів:

Дописати коментар